MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute la Râmnicu Sărat s-au desfășurat finalele Cupei României la box feminin. La prima participare a lor la o competiție de calibru, sportivele de la CSM Suceava pregătite de antrenorul Alexandru Vornicu au reușit să urce pe podiumul de premiere.
La categoria 60 de kilograme în competiția junioarelor Romina Iosub s-a situat pe locul III, în timp ce colega sa de club, Maria Polonic s-a clasat a II-a la categoria 63 de kilograme. În concursul senioarelor, Georgiana Popovici a cucerit medalia de bronz la categoria 60 de kilograme.
”Sunt mulțumit de modul în care au concurat pugilistele nostre și mă bucur sincer că nu ne-am făcut de râs la prima participare a lor la o astfel de competiție de anvergură. Mulțumim Clubului Sportiv Municipal Suceava, firmei Security Mangement, societății comerciale SUCT Suceava și omului de afaceri George Turtureanu pentru sprijinul acordat” a declarat la sfârșitul întrecerilor din cadrul Cupei României la box feminin, antrenorul Alexandru Vornicu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava