Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele sătpămânii trecute la Roman s-a desfăşurat Campionatul Național de seniori Qwan Ki Do și Arme Tradiţionale.
Competiția s-a disputat pe două secțiuni: Qwan Ki Do și Co Vo Dao (arme tradiționale), fiecare dintre acestea desfășurându-se în două probe: tehnică și luptă.

Au participat sportivi peste 18 ani care au fost împărțiți pe două categorii în funcție de nivelul de pregătire: categ. Grade (1 – 4 Cap) și categ. Centuri Negre (sportivi ce dețin minim gradul de centura neagră).
Clubul HE PAI Suceava s-a prezentat cu un lot de 11 sportivi, din care 7 au participat la categoria grade (1 – 4 Cap) și 4 la categoria centuri negre.
Rezultate:
Proba tehnică (THAO QUYEN):
Locul I – Diana Crainiciuc – categoria grade feminin

Proba de luptă (SONG DAU):
LOCUL II – Mihai Colbu, Gabriel Tironeac, Paul Dura şi Alin Pribeagu – categoria grade masculin.
LOCUL III – Diana Crainiciuc și Lavinia Crainiciuc – categoria grade feminin.

“La Diana Crainiciuc am observat un progres foarte bun încă din perioada de pregătire și mă așteptam să aibă rezulate frumoase la proba tehnică. Surpriza plăcută a venit însă la proba de luptă, unde, împreună cu sora ei, Lavinia Crainiciuc,  a reușit să urce din nou pe podium după o evoluție foarte bună. Pentru Diana aceasta a fost prima ei participare la o competiție de seniori.

O surpriză și mai mare a venit din parte echipei masculine de luptă la categoria grade. Această echipă a reușit să devină vice-campionă națională în condițiile în care doi din cei patru competitori au fost la prima participare (Gabriel Tironeac și Alin Pribeagu), unul (Paul Dura) a mai luptat o singură dată acum mai mulți ani, iar cel mai experimentat dintre ei (Mihai Colbu) anul acesta a făcut trecerea de la juniori la seniori. În plus, Mihai era după o accidentare suferită acum câteva zile și nu știam dacă ne putem baza pe el.

Cu toate acestea nu au fost învinși decât de echipa de la Long Ho Pașcani – campioana națională.
Chiar dacă nu au ajuns pe podium vreau să remarc și pe câțiva sportivi la centuri negre: Alexandru Girigan, Iulian Fodor şi Andrei Vasile.

Mă bucur că am reușit să participăm cu un număr mai mare de sportivi față de anul trecut și ca am obținut rezultate mai bune. Ne dorim ca de la an la an să ne îmbunătățim performanțele, așa cum am reușit la copii și juniori.
Ne pregătim pentru Stagiul Internațional condus de fondatorul stilului Qwan Ki Do – maestrul PHAM XUAN TONG care va avea loc la Brașov pe 19 – 21 aprilie” a declarat instructorul clubului He-Pai Suceava, Ovidiu Zegrea (centura neagră 3 Dang).

Trei medalii pentru sportivii de la He-Pai la Campionatul Național de seniori Qwan Ki Do și Arme Tradiţionale, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava