MOPAN Suceava

Luptătorii suceveni au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatele Naţionale de lupte greco-romane pentru cadeţi, competiţie desfăşurată în Sala Polivalentă din Iaşi. Sportivii suceveni au avut o comportare remarcabilă reuşind să urce de trei ori pe podiumul de premiere la un turneu la care au fost prezenţi peste 170 de luptători.
Performerul delegaţiei sucevene a fost Daniel Blănari, sportivul legitimat la CSM Suceava reuşind să devină campion naţional la categoria 76 de kilograme. Medalie de argint a cucerit Sebastian Perepeliuc, luptătorul pregătit la LPS de către antrenorul Valerică Gherasim ocupând locul secund la categoria 85 de kilograme. Cea de-a treia medalie a fost adusa de Teodor Horătău, sportivul antrenat de Andrei Bolohan cucerind bronzul la categoria 54 de kilograme.
În alte trei rânduri, sucevenii au fost aproape de podiumul de premiere, Sebastian Strejac fiind al cincilea la categoria 54 de kilograme, Andrei Rusu pe aceeaşi poziţie la categoria 58 de kilograme, la fel ca şi Adrian Agache la categoria 69 de kilograme, ultimul fiind privat de o medalie din cauza unei erori de arbitraj.
“Suntem mulţumiţi de rezultate. A fost un concurs foarte puternic, cu câte 16 sportivi la fiecare categorie de greutate. La niciuna însă nu se ştia campionul naţional dinaintea concursului. Puteam obţine mai mult, dar trebuie să tinem cont că sportivii noştri Rusu şi Agache sunt încă juniori III“, a declarat antrenorul Valerica Gherasim. De menţionat că delegaţia suceveană, care a numarat 14 sportivi, a fost pregătită de antrenorii Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru şi Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava