Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămînii trecute, la Bacău s-au desfăşurat Campionatele Naţionale Universitare de Atletism în sală. Dovedind o pregătire foarte bună de început de an, atleţii care au reprezentat Universitatea “Ştefan cel Mare” din Suceava au reuşit să urce de trei ori pe podiumul de premiere.
Performera delegatiei coordonate de profesorul Sorin Raţă a fost Ioana Agapi, atleta în vârstă de 19 ani reuşind să obţină medalia de aur în proba de 3.000 de metri marş. Medalia de argint a probei i-a revenit unei alte sucevence, Alina Onofrei. Vicecampion naţional universitar a devenit şi Cătălin Şuhani, sportivul de la Universitatea “Ştefan cel Mare” terminând pe poziţia secundă proba masculină de 5.000 de metri marş. Alti trei sportivi suceveni au terminat în afara podiumului de premiere la Bacău: Ancuţa Ivorciuc (locul IV – 1.500  de metri şi 3.000 de metri), Mihai Romaş (locul VI – 800 metri) şi Dan Mirşidan (locul VII – 1.500 de metri).
Concomitent cu Campionatul Naţional Universitar, în Sala Sporturilor din Bacău s-au disputat întrecerile din cadrul etapei a II-a din cadrul Campionatului Naţional indoor pentru seniori, tineret şi juniori I. După două zile de competiţie, sportivii cluburilor sucevene au urcat de şase ori pe podiumul de premiere. Performerul delegaţiei sucevene a fost Mihai Slevoacă, atletul de la LPS Suceava reuşind să termine pe primul loc în probele de 60 de metri garduri şi prăjină şi pe locul secund la lungime. În alte două probe, 800 de metri şi 3.000 de metri, suceveni au încheiat pe poziţia secundă prin Sebastian Ursachi (CSŞ Gura Humorului), respectiv Ciprian Enache (LPS Suceava). În proba feminină de 800 de metri, Simona Caziuc (LPS Suceava) a ocupat la rândul ei locul al treilea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava