Tinerii luptători suceveni de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava şi Clubul Sportiv Municipal Suceava, pregătiţi de antrenorii Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotaru, au participat zilele trecute la finalele Campionatului Naţional Individual de lupte greco-romane pentru juniori III de la Tulcea, competiţie la care au câştigat patru medalii. Astfel, de la CSM Suceava, Ştefan Bălan, pregătit de antrenorul Daniel Ciubotaru, a adus delegaţiei sucevene singura medalie de aur, la categoria 44 de kilograme. Ştefan a avut cel mai greu meci în semifinale, unde a fost condus cu 6–0 de un adversar de la Dinamo, dar în ultimele 24 de secunde a reuşit un tur de cap şi a câştigat prin tuş, asigurându-şi accesul în finala mare, una ce a fost foarte echilibrată şi pe care a câştigat-o cu scorul de 4 – 3 în faţa unui botoşănean. Un alt sportiv pregătit de Daniel Ciubotaru la CSM Suceava, Iulian Felix Dediu, a luptat la o categorie superioară şi a reuşit să câştige medalia de bronz la 57 de kilograme, el luptând de obicei la 52 de kilograme.

De la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, Paul Moroşan, pregătit de antrenorul Valerică Gherasim, a reuşit să câştige medalia de bronz la categoria 48 de kilograme. Tot de la LPS Suceava, Tristan Bănică, pregătit de antrenorul Andrei Bolohan, a luptat la o categorie cu nu mai puţin de 22 de concurenţi şi a terminat în final pe locul III, iar Georgian Straton s-a clasat al 5-lea la 41 de kilograme.

„Liceul cu Program Sportiv a participat cu un lot foarte tânăr de sportivi, şi asta deoarece are loc un schimb de generaţii. Vin din spate sportivi ce promit şi au demonstrat acest lucru la aceste naţionale şi cu siguranţă vor urca mai sus în anul ce urmează. O evoluţie foarte bună a avut-o Paul Moroşan, care este în primul an de juniori III şi alături de Georgian Straton a fost convocat la Centrul Naţional de juniori III de la Satu Mare. Mulţumim pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local Suceava, conducerii LPS şi CSM Suceava, sponsorilor Caba Sevi (Restaurant Melody), Vali Stănuţ, George Andronic, dar şi foştilor luptători care au fost mereu lângă noi, susţinându-ne moral şi uneori fizic”, a explicat antrenorul Andrei Bolohan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava