Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei minori sunt cercetaţi penal pentru furt şi pentru conducerea pe drumurilor publice a unei maşini făr a avea permis de conducere. Cei trei au furat o maşină în noaptea de sâmbătă spre duminică, după care au plecat să se distreze în Frasin la sora unuia dintre ei.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei, duminică, în jurul orei 4:00, pe D.N. 17, la intersecţia cu D.J. 177 A, pe raza oraşului Frasin, o patrulă de poliţie a identificat în trafic un autoturism, care la vederea echipajului de poliţie a virat dreapta rulând pe strada Stadionului. Văzând că este urmărit, şoferul a mărit viteza, iar după ce a mai mers aproximativ 450 de metri a frânat brusc. Din maşină au ieşit trei tineri, care au fugit prin livezile din apropiere, reuşind să scape de poliţişti. Aceştia au verificat maşina şi au constatat că autoturismul îi aparţine lui P. Vasile, din Suceava. Maşina figura ca fiind furată, motiv pentru care a fost ridicată şi parcat la sediul poliţiei din Frasin.

La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava. În timp ce se deplasau spre Frasin, la ieşirea din Gura Humorului, poliţiştii suceveni au observat un grup de trei tineri care se deplasau pe jos. Poliţiştii au reuşit să prindă unul dintre cei trei suspecţi, respectiv C.I. de 16 ani din localitatea  Şcheia, ceilalţi doi fugind spre Gura Humorului.

În urma audierilor, minorul a  declarat că în seara zilei de sâmbătă, 18 februarie, în jurul orelor 2:00, a venit împreună cu M.I. și G.R., de 15 ani, în municipiul Suceava pentru a se distra deoarece era ziua lui de naştere. După ce au ajuns în cartierul Mărăşeşti au mers în parcarea din spatele unui bloc, de unde au furat maşina. Autoturismul a fost condus de G.R. spre Frasin  pentru a merge să petreacă la sora celuilalt minor, M.I. Poliţiştii au început căutările pentru a-i prinde pe ceilalţi doi minori care au participat la comiterea furtului.

În urma verificării autoturismului s-a constatat că acesta prezenta mai multe avarii, respectiv grilă radiator îndoită, radiator spart, bara faţă înfundată, capotă motor deplasată, contact de pornire forţat. Autoturismul este în stare de funcţionare şi a fost restituit proprietarului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea pe drumurile publice a unui autoturism fără a poseda permis de conducere .

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava