Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei minori, unul din Mitocu Dragomirnei şi doi de la un centru de plasament, au fost prinşi de jandarmii suceveni după ce au furat mai multe biciclete. Marţi, 16 iunie a.c., în jurul orei 9:00, un echipaj de jandarmerie aflat în zona Parcului Şipote din Suceava a observat trei minori care se deplasau pe o alee şi care mai aveau asupra lor două biciclete. Deoarece la vederea echipajului minorii au încercat să părăsească zona, jandarmii i-au oprit şi le-au solicitat date privind identitatea lor şi provenienţa bicicletelor. Jandarmii au constatat că unul dintre aceştia este în vârstă de 16 ani şi că are domiciliul în comuna Mitocu Dragomirnei, în timp ce ceilalţi doi minori, în vârstă de 14 şi respectiv 15 ani provin de la un centru de plasament din judeţul Suceava.
În urma verificărilor s-a stabiit că în ziua anterioară, minorul în vârstă de 16 ani i-a convins pe ceilalţi doi să părăsească centrul de plasament pentru a merge împreună în Suceava. În jurul orei 2:00, cei trei au intrat în scara unui bloc din cartierul Burdujeni de unde au sustras trei biciclete care nu erau asigurate cu sistem antifurt, apoi s-au plimbat prin Suceava până la ora 9:00, când au fost depistaţi de jandarmi.


Jandarmii suceveni au reuşit să-l identifice pe proprietarul celor trei biciclete, luând legătura cu acesta în urma unei sesizări pe care bărbatul a făcut-o cu puţin timp în urmă la Secţia de Poliţie Burdujeni. Bărbatul, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Suceava, s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Suceava şi a declarat că a sesizat dimineaţă faptul din blocul în care locuieşte au fost sustrase cele două biciclete ale sale şi bicicleta unui vecin. Cei trei adolescenţi le-au spus oamenilor legii că cea de-a treia bicicletă a fost abandonată într-o parcare din Cartierul Burdujeni. Minorii vor fi predaţi Poliţiei Municipiului Suceava în vederea continuării cercetărilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava