MOPAN Suceava

Trei morți și trei răniți grav. Acesta este bilanțul unui grav accident de circulație produs vineri la ieşire din municipiul Câmpulung Moldovenesc spre Gura Humorului, pe DN17, Km171.

Impactul s-a produs între un microbuz şi o autoutilitară, în care se aflau câte trei persoane. În urma evenimentului au rezultat şase victime, dintre care două au fost încarcerate. Imediat a fost activat Planul Roşu de Intervenţie şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava (prin Detaşamentele de pompieri Suceava şi Câmpulung Moldovenesc împreună cu Garda de Intervenţie Gura Humorului) a trimis la faţa locului două autospeciale pentru descarcerare şi cinci ambulanţe ( trei SMURD şi două de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean). Pompierii au luat măsurile de siguranţă specifice, au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi, au deconectat bornele de la baterii şi au stabilizat autoutilitara care era în pericol să se răstoarne pe o parte. Concomitent, au creat accesul rapid către victime şi au acordat primul ajutor medical răniţilor împreună cu personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Cinci dintre răniţi au fost transportaţi de urgenţă la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc. Pentru cel de-al şaselea, pompierii paramedici SMURD au făcut manevre de resuscitare la locul accidentului, din păcate fără rezultat, iar medicul a declarat decesul. Ulterior, la spitalul municipal a mai fost declarat un decedat, dintre cei cinci răniţi ajunşi acolo.

O victimă aflată în comă a fost transportată la Iaşi cu un elicopter SMURD. Alţi doi răniţi au fost transportaţi cu ambulanţe la spitalul judeţean Suceava. Din păcate, unul dintre aceştia a intrat în stop cardio-respirator şi, după ce a fost resuscitat zeci de minute, a fost declarat decedat.

Trei decedaţi şi trei răniţi grav: V.C. (25 ani) – decedat, P.V. (28 ani) – decedat, P.V. (40 ani) – transportat la spitalul judetean, unde ulterior a fost declarat decedat, V.D. (30 ani) – transportat cu elicopterul SMURD la Iaşi, V.P. (20 ani) – transportat la spitalul judetean, V.M. (37 ani) – internat la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

 

Trei morți și trei răniți grav într-un accident rutier produs la ieșirea din Câmpulung spre Humor, 6.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava