Concert pascal
MOPAN Suceava

Trei muncitori care lucrau la săpat canalizarea în localitatea Calafindești au fost prinși sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, doi dintre muncitori au fost scoși de către colegii lor însă un al treile a rămas prins sub pământ până în zona pieptului. Pompierii militari intervin pentru extragerea lui. ”Se intervine cu modulul multirisc și o autospecială iar la fața locului sunt o ambulanța SMURD și două SAJ. Inițial sub pământul surpat au fost trei muncitori. Doi dintre ei au fost scoși de către colegi și au leziuni care nu le pun viața în pericol. Li s-a acordat primul ajutor medical și vor fi transportați la spital. La cel de-al treilea se lucrează. Este conștient și cooperează dar este prins până în zona pieptului”, a declarat Găleată.

Trei muncitori surprinși sub un mal de pământ la Calafindești. Doi au fost extrași și duși la spital.

Trei muncitori care lucrau la săpat canalizarea în localitatea Calafindești au fost prinși sub un mal de pământ care s-a surpat peste ei. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată, doi dintre muncitori au fost scoși de către colegii lor însă un al treile a rămas prins sub pământ până în zona pieptului. Pompierii militari intervin pentru extragerea lui.

Gepostet von Suceava News Online am Freitag, 28. Juni 2019

Trei muncitori prinși sub un mal de pământ la Calafindești. Doi au fost extrași și duși la spital. Pompierii acționează să-l scoată și pe cel de-al treilea(VIDEO), 6.0 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava