MOPAN Suceava

Dacă ești pasionată de ceasuri, știi deja că le poți găsi în diferite forme și modele și le poți folosi atât pentru funcționalitate, cât și ca piese-bijuterie care să completeze o ținută stylish. Și deși te poți folosi de ele cu aproape orice ocazie, totuși trebuie să ții cont de câteva reguli.

  1. La birou

Aici trebuie să iei în considerare că ai o ținută office, mai mult sau mai puțin permisivă și ar fi bine să optezi pentru ceasuri pentru dama clasice, care vin cu o notă elegantă, dar în același timp fără a atrage prea mult atenția asupra ta. Cele mecanice sau cu mecanisme quartz sunt o alegere inspirată. Primele sunt destul de costisitoare din punct de vedere financiar, dar sunt piese care rezistă în timp și își cresc valoarea. Prin comparație, ce-a de-a doua categorie vine cu prețuri accesibile și oferă precizie, datorită faptului că funcționează cu baterie și durata de viață ține bunul mers al acesteia.

  1. Întâlnire romantică

Chiar dacă primează emoțiile și personalitatea, modul în care arăți este la fel de important. Alege haine în care să te simți bine, dar care să-ți pună în valoare aspectul feminin. Dacă în marea majoritate a timpului porți pantaloni, poate că a venit momentul să-i pui deoparte și te îndrepți către o rochie diafană sau o fustă și o cămașă. Și pentru că este încă frig afară poți să completezi ținuta cu un cardigan sau să cauți câteva pulovere pentru dama și să vezi care ar fi cel mai potrivit.

Mai ai nevoie de un ceas fashion, în ton cu tendințele în modă. Și cum oferta este generoasă, poți alege între branduri faimoase, mai ales că le poți asorta cu ușurință cu restul accesoriilor. Foarte cool sunt și cele digitale, foarte populare în anii ’80 pentru culorile vesele și accesibilitate. În plus, sunt rezistente la apă, au alarmă, dată și cronometru.

  1. Timp liber

În acest caz vorbim despre ținute mult mai relaxate, confortabile, dar totodată actuale și foarte cool. Fie că vorbim despre o pereche de jeanși, tricou cu imprimeu sau mesaj  si un hanorac sau o fusta cu bocanci si pulover parcă este nevoie si de ceva accesorii. Pe lângă o geantă potrivită, eventual cu elemente metalice, tip casetă sau cu blăniță, care sunt foarte în vogă, optează și pentru un ceas. Pentru astfel de momente este ideală o variantă smartwatch, mai ales că sunt ușor de folosit și ultramoderne. Se conectează instant cu telefonul din dotare și tehnologia a avansat așa de tare că au SIM și poți să vorbești direct de pe ele. Pe lângă asta te poți bucura de diferite tipuri de display, notificări, dar și indici legați de dietă și wellbeing.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava