• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucurie mare în familia lui Ellie White. Solista îşi va boteza fetiţa, pe Alexis Maria, duminică (11 octombrie), la Braşov, scrie click.ro.

Micuţa, care a împlinit deja patru luni, va fi creştinată în aceeaşi biserică unde a fost botezat şi fratele ei mai mare, Mihăiţă, potrivit sursei citate.

Fetiţa va avea trei perechi de naşi. Stilita Maria Andrei, alături de proaspătul ei soţ, Paul Renaud, un cuplu de prieteni din copilărie ai artistei şi un prieten apropiat de-al iubitului ei, Doru Tincă, scrie agenţiadepresămondenă.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/trei-perechi-de-nasi-pentru-botezul-fetitei-lui-ellie-white

 

Trei perechi de naşi pentru botezul fetiţei lui Ellie White, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava