Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de miercuri, 21 iulie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au continuat cercetările cu privire la un scandal din data de 16 iulie, fiind administrat probatoriu și dispunându-se extinderea urmăririi penale cu privire la infracțiunile prev. de art. 371 din Codul penal – tulburarea ordinii și liniștii publice, 193 alin. 2 din Codul penal – lovirea și alte violențe și art. 206 alin. 1 din Codul penal – amenințarea.

S-a reținut faptul că în data de 16 iulie, orele 21.50, polițiștii din cadrul Poliției Rădăuți, au fost dirijați către comuna Frătăuții Vechi,întrucât s-a sesizat prin SNUAU 112 un scandal în care erau implicate mai multe persoane.

La fața locului au fost identificați 3 bărbați localnici care au avut o altercație cu alți doi bărbați, persoanele implicate lovindu-se reciproc.

În urma evenimentului, ultimii doi bărbați au suferit leziuni, fiind loviți în mod repetat de către grupul de trei agresori.

Prin ordonanța organului de cercetare al poliției judiciare, confirmată de procuror, s-a dispus continuarea urmăririi penale față de cei trei agresori sub aspectul comiterii a două infracțiuniilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

De asemenea, având în vedere modul și împrejurările de comitere a faptei (loc public, oră târzie, vecini alertați și indignați de zgomotul produs, număr mare de persoane implicate în altercație, mijloace folosite pentru agresiuni) precum și consecințele produse (leziuni traumatice asupra unor persoane, tulburarea ordinii și liniștii publice), față de cei trei suspecți s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava