Trei persoane au fost rănite după ce autoturismul în care se aflau a plonjat într-un pârâu din comuna Şcheia. Accidentul rutier a fost anunţat aproape de ora 6:00  şi s-a produs pe DN 17 – bulevardul Academician Vasile Grecu, la ieşire din municipiul Suceava spre comuna Şcheia.
Militarii de la Detaşamentul de pompieri Suceava au intervenit cu două autospeciale pentru descarcerare şi cu o ambulanţă SMURD, iar la faţa locului au găsit un autoturism răsturnat pe cupolă în afara părţii carosabile, într-un canal colector. În urma accidentului rutier au rezultat trei victime.
Intervenţia de salvare a răniţilor, doi bărbaţi şi o femeie, cea din urmă fiind încarcerată, s-a desfăşurat în condiţii dificile, din cauza întunericului şi a zonei greu accesibile.
Potrivit unui comunicat de presă al ISU Suceava, pompierii au balizat zona, au verificat eventualele scurgeri de lichide inflamabile şi au deconectat bornele de la bateria de acumulatori, concomitent cu crearea accesului rapid către victima încarcerată. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost imobilizată şi extrasă dintre fiarele contorsionate ale maşinii, apoi a fost transportată de către pompieri cu targa. Cei doi bărbaţi, ambii în vârstă de 23 de ani, au urcat panta pe picioarele lor, fiind şi ei ajutaţi de către pompierii militari.
Toţi răniţii au fost preluaţi de ambulanţe SMURD şi SAJ şi transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava