Trei persoane au ajuns la spital după ce un șofer nu a oprit la „Stop” și a provocat un accident rutier. Duminică după amiază, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 209H din direcţia Baia către municipiul Fălticeni, un localnic de 26 de ani nu a respectat semnificația indicatorului „STOP” și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus regulamentar pe DN 2E de un bărbat de 31 de ani din județul Iași, intrând în coliziune cu acesta. Mașina lovită a fost proiectată într-un alt autoturism oprit în dreptul indicatorului „STOP” pe DJ 209H, pe sensul de deplasare Fălticeni către Baia.
În urma impactului a rezultat rănirea uşoară a unei tinere de 20 de ani din comuna Baia, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 26 de ani, precum și a conducătorului auto de 31 de ani din județul Iași și a unei femei de 36 de ani din aceeași localitate, pasageră în autoturismul condus de acesta.
Victimele au fost transportate cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava