MOPAN Suceava

În cadrul etapei a XIV-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid CFR Suceava va evolua pe stadionul „Areni” împotriva echipei CF Brăila. Partida va avea loc sâmbătă 22 noiembrie de la ora 11.00.
Disputa se anunţă a fi una deosebit de echilibrată, cele două combatante ocupând locurile IV şi V în clasament, fiind despărţite de doar trei puncte.
„Nu am făcut un meci chiar reuşit la Dorohoi şi trebuie să ne scoatem în partida cu CF Brăila. Jucăm în faţa propriilor suporteri, avem nevoie de sprijinul lor şi sper să ne trecem în cont cele trei puncte puse în joc.
Sumanariu va lipsi pentru din cauza cumulului de cartonaşe galbene, iar Matei este incert. Ultimele partide din acest an sunt esenţiale pentru stabilirea orientării pentru viitor. Ca de fiecare dată până acum, noi vrem să obţinem cât mai mult din partidele disputate, pentru moment, trei puncte în disputa cu CF Brăila fiind esenţiale” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Pentru Rapid CFR Suceava, săptămâna precedentă a reprezentat o premieră prin convocarea tânărului Andrei Cerlincă la lotul naţional de tineret al României. Mai mult chiar, jucătorul sucevean a şi marcat la prima lui selecţie.
„Am fost plăcut surprins de această convocare şi sper că am lăsat o impresie bună. Mi-aş dori să fiu convocat din nou” a spus şi Cerlincă. „Nu m-am aşteptat să mă adaptez aşa de bine la Suceava. Am parte de un colectiv deosebit şi mă bucur că „veteranii” m-au primit grozav. Sper să ne descurcăm la fel de bine ca până acum şi să ne atingem obiectivul” a afirmat mijlocaşul George Apostol.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava