Concert pascal
MOPAN Suceava

O femeie de 32, ani, din Rădăuți oferea spre comercializare în bazarul ”Voința” din mun. Rădăuți, produse de îmbrăcăminte (42 bucăți, tricouri, pantaloni, bluze etc.) inscripționate cu mărci înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 6.900 lei.

Un bărbat de 65 ani, dinRădăuți, oferea spre comercializare în bazarul ”Voința” din mun. Rădăuți, produse de îmbrăcăminte (65 bucăți, tricouri, pantaloni, bluze etc.) inscripționate cu mărci înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 12.550 lei.

De asemenea, o femeie de 40 ani, din Rădăuți, oferea spre comercializare în bazarul ”Voința” din mun. Rădăuți, produse de îmbrăcăminte (87 bucăți, tricouri, pantaloni, bluze etc.) inscripționate cu mărci înregistrate fără a deține certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute. În cauza au fost ridicate mai multe produse, în valoare de 13.450 lei.
Au fost întocmite 3 dosare penale privind infracțiunea de ,,punere în circulație de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava