MOPAN Suceava

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident provocat la Păltinoasa, pe DN 17, de un șofer care nu a acordat prioritate unei ambulanțe. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 23:05. În timp ce conducea autoturismul pe DN 17, la intrarea în comuna Păltinoasa, dinspre Gura Humorului către Suceava, un bărbat de 52 de ani din comuna Panaci a intenționat să vireze la stânga pentru a intra într-o benzinărie, însă nu a acordat prioritate ambulanței conduse de un bărbat de 36 de ani din comuna Todirești, ce avea în funcțiune semnalele acustice și luminoase, fiind acroșat în partea din spate. După impact, ambulanța a fost tamponată de autoturismul condus de un tânăr de 18 ani din municipiul Suceava, care nu a păstrat o distanță suficientă față de autospeciala medicală care circula în regim prioritar în fața sa.
Din accident, a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, respectiv a unui tânăr de 19 ani din comuna Vicovu de Jos, pasager în autoturismul condus de tânărul de 18 ani, a unui bărbat de 59 de ani din comuna Capu Câmpului și a unui bărbat de 46 de ani din municipiul Suceava, ambii pasageri în ambulanță. Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, polițiștii au stabilit faptul că vinovați de producerea accidentului rutier se fac atât conducătorul auto de 52 de ani pentru neacordare de prioritate, cât și tânărul de 18 ani pentru nepăstrarea unei distanțe suficiente față-spate. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Trei răniți într-un accident provocat la Păltinoasa de un șofer care nu a acordat prioritate unei ambulanțe, 6.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (5 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava