Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Suceava și procurorii D.I.I.C.O.T. au documentat activitatea infracțională a trei bărbați bănuiți de trafic de droguri. Au fost efectuate 2 percheziții și conduse la audieri 19 persoane.

În cursul acestei zile, 23 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Suceava, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava, au efectuat 2 percheziții domiciliare, în municipiul Suceava, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc, în modalitatea cultivării, punerii în vânzare, vânzării și distribuirii de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu produse știind ca acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Suceava, fiind puse în executare 3 mandate de aducere emise pe numele a 3 persoane bănuite și 16 citații, în vederea audierii persoanelor în calitate de martor, pentru efectuarea de activități de urmărire penală și dispunerea de măsuri procedurale.

În urma efectuării perchezițiilor domiciliare, au fost ridicate recipiente, pungi și plicuri conținând fragmente vegetate susceptibile a fi substanțe cu efect psihoactiv, comprimate medicamentoase, un cântar electronic, telefoane mobile, cartele SIM, laptopuri, sume de bani în lei și valută, precum și înscrisuri.

Au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Suceava 19 persoane, în vederea audierii, procurorul de caz dispunând punerea în mișcare a acțiunii penale față de un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Suceava și reținerea acestuia pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul zilei de mâine, acesta va fi prezentat Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.

De asemenea, procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de alți doi bărbați, pentru deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept.

Trei suceveni cercetați pentru trafic de droguri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava