MOPAN Suceava

Trei tineri care au fost implicaţi într-un scandal la clubul Versus din Suceava, la mijlocul lunii ianuarie 2015, au ajuns în arestul Poliţiei. Într-un comunicat de presă al Poliţiei, se precizează că la data de 18 ianuarie 2015, în jurul orei 02.00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că un grup de tineri au provocat scandal la intrarea într-un club din municipiul Suceava.
Din verificările efectuate a reieşit că un grup de tineri necunoscuţi care intenţionau să intre în clubul respectiv au fost opriţi de către agenţii de pază la intrare, nefiindu-le permis accesul în interior întrucât erau cunoscuţi ca persoane turbulente.
În urma refuzului agenţilor de pază, câţiva din tinerii respectivi s-au manifestat violent, după care au părăsit zona.
„Cei doi agenţi de pază, şi-au exprimat poziţia procesuală rezervându-şi dreptul de a nu depune plângere prealabilă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Cu toate acestea, având în vedere pericolul social generat de astfel de atitudini şi comportamente care aduc atingere valorilor comunitare şi pot induce o stare de nesiguranţă în special în rândul tinerilor care frecventează astfel de locaţii cu scopul de a se distra în mod civilizat, poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat cercetări întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicatul Poliţiei Suceava.
În acelaşi document se mai precizează că în baza investigaţiilor efectuate şi după coroborarea tuturor elementelor pentru asigurarea materialului probator, la data de 6 februarie 2015, în măsurilor investigative dispuse au fost identificaţi tinerii implicaţi, respectiv C. Ioan, de 27 ani, H. Ioan, de 22 ani, ambii din comuna Dărmăneşti, C. Andrei, de 22 ani, din comuna Pătrăuţi, U. Traian, de 19 ani şi I. Mihai, de 20 ani, ultimii doi din Suceava.
Astfel, în baza probatoriului administrat s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei cinci sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să se dispună procedural. Faţă de C. Andrei, U. Traian şi I. Mihai, s-a pus în mişcare acţiunea penală şi s-au emis ordonanţe de reţinere pe timp de 24 ore, aceştia fiind introduşi în arestul IPJ Suceava. Verificările sunt continuate de poliţiştii judiciarişti pentru stabilirea participaţiei fiecăruia, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună procedura prin unitatea de parchet competentă.

Trei tineri implicaţi într-un scandal la clubul Versus din Suceava au fost arestaţi, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava