Concert pascal
MOPAN Suceava

Sâmbătă, 16 iunie, a început la Tărlungeni tabăra de vară dedicată formării viitoarei echipe naționale U15 a României. Este al doilea an consecutiv când Departamentul de Scouting al FRF condus de Ion Geolgău organizează o tabără de selecție pentru formarea unei echipe naționale. Dacă anul trecut, în urma acțiunii de la Tărlungeni a fost remarcat Sebastian Nechita, care între timp a devenit un obișnuit al lotului național de juniori, de această dată își încearcă norocul alți trei tineri fotbaliști de perspectivă de la Juniorul Suceava, este vorba de fundașul Luca Atitienei, mijlocașul Eduard Neamțu și atacantul Narcis Eminovici.

„Este o acțiune la care au fost chemați cei mai buni 15-16 jucători din fiecare dintre cele opt regiuni ale țării noastre. E o mândrie pentru clubul nostru că avem jucători susceptibili de face parte din lotul național. Sper ca Luca, Eduard și Narcis să dea satisfacție la Tărlungeni și să atragă asupra lor atenția antrenorilor de la lot”, a declarat Bogdan Pantea, managerul grupării Juniorul Suceava.

Fostul mare internațional Ion Geolgău e cel care coordonează acțiunea de selecție care se va încheia pe 23 iunie.

„Este o acțiune de amploare la care participă 153 de copii eligibili pentru viitoarea echipă națională U15. În fiecare zi au loc câte patru partide, unde încercăm să identificăm cei mai buni jucători. În total, la finalul trialului vor rămâne în atenția noastră 44 dintre cei 153, iar restul vor fi monitorizați și mai departe de noi. La acțiune participă referenții zonali, Ionel Augustin, membru în Comisia Tehnică a FRF, dar și Eugen Anghel, antrenor cu portarii la loturile naționale. La finalul săptămânii așteptăm vizita lui Jean-François Domergue, oficial UEFA specializat în fotbalul juvenil”, a declarat Ion Geolgău pentru site-ul oficial al FRF.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava