Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 16 februarie  ora 17.15, pe centura ocolitoare a municipiului Suceava, a fost identificată in trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, respectiv cherestea rășinoase. Conducătorul auto din loc. Pleșa a declarat faptul că nu deține documente de proveniență pentru materialul lemnos. În continuare, s-a procedat la interogarea aplicației informatice pe linie de silvicultură SUMAL CONTROL, ocazie cu care s-a constatat faptul că pentru autoutilitară nu a fost generat niciun aviz de însoțire a materialului lemnos valabil in data de 16.02.2023, motiv pentru care autoutilitara a fost condusă la sediul Cantonului Silvic Mihoveni din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți, unde specialiștii silvici au procedat la inventarierea materialului lemnos rezultând un volum total de 3,60 mc cherestea rășinoase. În cauză, s-a dispus sancționarea contravențională a șoferului, conform art. 19, alin. (2), lit. a) din Legea 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea fizică a cantității de 3,60 mc cherestea rășinoase care a fost predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Pătrăuți.

La data de 16.02.2023, ora 17.30, pe centura ocolitoare a mun. Suceava a fost identificată in trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, respectiv lemn de foc foioase. Conducătorul auto din loc. Mănăstirea Humorului a declarat faptul că nu deține documente de proveniență pentru materialul lemnos. S-a procedat la interogarea aplicației informatice pe linie de silvicultură SUMAL CONTROL, ocazie cu care s-a constatat faptul că pentru autoutilitară, nu a fost generat niciun aviz de însoțire a materialului lemnos valabil în data de 16.02.2023, motiv pentru care autoutilitara a fost condusă la sediul Cantonului Silvic Mihoveni din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți, unde specialiștii silvici au procedat la inventarierea materialului lemnos, rezultând un volum total de 3,53 mc lemn de foc foioase.  În cauză, s-a dispus sancționarea contravențională a șoferului din loc. Mănăstirea Humorului, jud. Suceava, conform art. 19, alin. (2), lit. a) din Legea 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea fizică a cantității de 3,53 mc lemn de foc foioase care a fost predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Pătrăuți.

La data de 16.02.2023, ora 18.15, pe centura ocolitoare a mun. Suceava a fost identificată in trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, respectiv lemn de foc fag. Conducătorul auto din loc. Valea Moldovei a declarat faptul că nu deține documente de proveniență pentru materialul lemnos. S-a procedat la interogarea aplicației informatice pe linie de silvicultură SUMAL CONTROL, ocazie cu care s-a constatat faptul că pentru autoutilitară nu a fost generat niciun aviz de însoțire a materialului lemnos valabil in data de 16.02.2023, motiv pentru care autoutilitara a fost condusă la sediul Cantonului Silvic Mihoveni din cadrul Ocolului Silvic Pătrăuți, unde specialiștii silvici au procedat la inventarierea materialului lemnos rezultând un volum total de 3,59 mc lemn de foc fag. În cauză, s-a dispus sancționarea contravențională a șoferului din loc. Valea Moldovei, jud. Suceava, jud. Suceava, conform art. 19, alin. (2), lit. a) din Legea 171/2010, iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea fizică a cantității de 3,59 mc lemn de foc fag care a fost predată în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Pătrăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava