Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii suceveni au depistat, sâmbătă, trei transporturi ilegale de lemne. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției Suceava, sâmbătă, în jurul orei 15:00, o patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Vicovu de Jos, o autoutilitară condusă de un bărbat de 46 de ani din comuna Putna, care transporta material lemnos. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos, motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiștilor silvici. În urma inventarierii, aceștia au stabilit faptul că bărbatul transporta ilegal cantitatea de 2,48 m.c. lemn de foc de esență fag. Nu după mult timp, aceeași patrulă din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a oprit pentru control pe DN 2E, din comuna Vicovu de Jos, o altă autoutilitară, condusă de un bărbat de 38 de ani din comuna Bilca, care transporta material lemnos.
Șoferul nu deținea documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos și în acest caz solicitându-se sprijinul specialiștilor silvici, care au stabilit faptul că bărbatul transporta ilegal cantitatea de 1,55 m.c. lemn de foc de esență fag.
Tot sâmbătă, în jurul orei 17:40, o patrulă din cadrul Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama a oprit pentru control pe DJ 176 din comuna Vatra Moldoviței, autoutilitara condusă de un bărbat de 47 de ani din comuna Mănăstirea Humorului, care transporta material lemnos.
În urma verificărilor, polițiștii au constatat că nici acesta nu deține documente legale de proveniență și transport a materialului lemnos. Bărbatul din Mănăstirea Humorului transporta ilegal cantitatea de 2,97 m.c. lemn de foc de esență foioase.
Toți cei trei șoferi au fost sancționați contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat în custodie personalului silvic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava