MOPAN Suceava

La sfârşitul săptămânii trecute la Bârlad a avut loc primul turneu de rugby pentru juniorii U-17 de la LPS Suceava. La această categorie de vârstă competiţia este una de rugby în şapte.

Din grupă cu echipa suceveană fac parte formaţiile LPS Focşani, CSŞ Tecuci, CST Galaţi şi CSŞ Bârlad. Gruparea suceveană, care a fost consiliată la competiţie de Marcel Creţuleac, a înregistrat un bilanţ de trei victorii şi o înfrângere.

LPS Suceava a trecut în primul meci de LPS Focşani cu 12-7. pentru învingători au punctat Reguş, un eseu şi o transformare şi Traci un eseu.

În a doua dispută a turneului de la Bârlad, LPS Suceava a întrecut cu 29-5 echipa CSŞ Tecuci. Pentru suceveni au marcat: Traci, două eseuri şi două transformări, Reguş, Boian şi Ianoş, câte un eseu.

Singura înfrângere a grupării LPS Suceava s-a consemnat în duelul cu formaţia gazdă CSŞ Bârlad, echipă a Centrului Olimpic existent în localitate. Gazdele s-au impus în faţa sucevenilor cu 43-0.

În ultimul meci al primului turneu de rugby în şapte pentru juniori U-17, LPS Suceava a învins cu 33-5 formaţia CST Galaţi. Pentru suceveni au punctat: Traci, două eseuri şi 4 transformări, Cuzeac, Ianoş şi Ursulescu, câte un eseu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava