Concert pascal
MOPAN Suceava

Tribunalul Suceava a validat mandatul de președinte al Consiliului Județean Suceava obținut de Gheorghe Flutur în urma alegerilor locale din data de 27 septembrie 2020. Instanța a admis astfel cererea depusă de secretarul general al județului și a dispus validarea mandatului de președinte al CJ Suceava. Hotărârea a fost comunicată de îndată prefectului de Suceava şi secretarului general al județului Suceava. Acesta are obligaţia aducerii la cunoştinţă publică prin afişarea deciziei la sediul unităţii administrativ-teritoriale, în termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Hotărârea este cu drept de apel în termen de două zile de la aducerea la cunoştinţă publică, pentru cei interesaţi, la Curtea de Apel Suceava.

Reamintim că la alegerile locale de anul acesta, liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a câștigat al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Suceava. Gheorghe Flutur a câștigat alegerile cu un procent de 41.59% din voturile valabil exprimate.

Tribunalul Suceava l-a validat pe Gheorghe Flutur ca președinte al Consiliului Județean Suceava, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava