Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupa 1 de studenţi de la programul de studii Economia Comerţului, Turismului şi Serviciilor – anul III, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava, organizează duminică, 2 decembrie, începând cu orele 19:00, la hotelul Sonnenhof din Suceava, un bal de caritate având ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea Centrului de Plasament “Sfântul Gheorghe” din localitatea Dolhasca.

Evenimentul va fi organizat sub îndrumarea domnului Lector univ. dr. ec. Ovidiu-Aurel Ghiuţă şi va constitui activitatea practică a studenţilor pe parcursul semestrului I, în cadrul seminarului la disciplina Marketing în Comerţ, Turism şi Servicii.

Centrul de Plasament realizează o protecţie de tip rezidenţial pentru 18 copii care nu au posibilitatea de reintegrare în familia naturală şi nici perspective de a pleca din centrul de plasament, asigurând, într-un mediu relaţional cât mai apropiat de cel familial, recuperarea experienţelor negative, a unor forme de retard şcolar şi de dezvoltare fizică şi psihică.

În cadrul evenimentului, unde vor fi invitaţi diferiţi manageri de societăţi comerciale, reprezentanţi ai instituţiilor publice şi artişti locali, va avea loc o licitaţie de obiecte aparţinând unor personalităţi din judeţ, dar şi din ţară, dintre care un tricou al echipei naţionale de la meciul România – Belgia din 14 noiembrie, aparţinând fotbalistului Dorin Goian, un CD cu autograf şi o muzicuţă din partea artistului Berti Barbera, o pereche de cercei aparţinând actriţei Maia Morgenstern, şortul luptătorului Ionuţ “Pittbull” Atodiresei, folosit în cadrul galei de cucerire a titlului mondial WAKO PRO din octombrie 2011, respectiv un tablou din partea pictorului sucevean Cătălin Alexandru Chifan.

Contact :
Responsabil comunicare cu presa – Mihai COSTEA / Tel : 0747 120 290

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava