Concert pascal
MOPAN Suceava

Un echipajul de ordine publică din cadrul Biroului de Ordine Publică Rădăuți a oprit sâmbătă noapte pentru control în intersecția str. Bogdan Vodă cu str. Calea Bucovinei, din municipiul Rădăuți, autoturismul condus de un bărbat de 37 ani, din orașul Milișăuți.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.I s-a întocmit dosar penal.

Sâmbătă dimineață un echipaj din cadrul Poliției C-lung Moldovenesc, Compartiment Rutier, în timp ce își desfășura atribuțiile de serviciu pe str. Mihai Eminescu din mun. C-lung Moldovenesc l-a oprit pentru control pe un bărbat de 39 ani din mun. Câmpulung Moldovenesc, care a condus autoturismul pe str. Mihai Eminescu din localitate, având direcţia de deplasare spre str. George Coşbuc.
Cu ocazia discuțiilor purtate cu conducătorul autoturismului s-a constatat faptul că acesta prezenta halenă alcoolică, sens în care i s-a solicitat să se supună unei testări cu aparatul alcooltest.
În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0.70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După aceasta a fost condus la spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc unde i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice din sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Fălticeni – Biroul de Ordine Publică, în timp ce executau atribuţiile de serviciu pe Strada Maior Ioan din Mun. Fălticeni, au efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism care se deplasa pe această stradă pe direcţia sens giratoriu Piaţa Mihai Sadoveanu spre Colegiu ”Agricol” Fălticeni.

În urma legitimării, s-a constatat că șoferul este un bărbat de 26 ani din Fălticeni.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică acesta a fost invitat la sediul Poliţiei Mun. Fălticeni pentru efectuarea de cercetări. La sediul Politiei Municipiului Fălticeni a fost testat cu aparatul alcooltest, iar în urma testării acesta a indicat o alcoolemie de 0.62 mg/l alcool pur în aerul expirat. Având în vedere cele constatate șoferul a fost condus la Unitatea Primiri Urgente din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni în vederea recoltării probelor biologice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ”conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Tripletă de șoferi beți căzută în plasa polițiștilor suceveni, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava