MOPAN Suceava

Poliţiştii suceveni au confiscat mai multe trofee de vânătare şi un pistol de la un bărbat din comuna Putna, la care au fost efectuate percheziţii într-un dosar de tăiere ilegală şi furt de arbori. Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Suceava, în cursul zilei de vineri, în continuarea cercetărilor într-o cauză înregistrată la finele lunii ianuarie 2016, privind săvârșirea infracţiunilor de tăiere ilegală și furt de arbori, au fost efectuate percheziţii la domiciliile autorilor, doi bărbaţi, de 39 şi 40 de ani, din Putna. În urma percheziţiilor, de la cei doi bărbaţi au fosat ridicate patru motoferăstraie mecanice a căror proveniență nu a putut fi justificată legal.
Totodată, de la locuința suspectului de 39 de ani, polițiștii au ridicat o autoutilitară înmatriculată în străinătate, mai multe trofee de vânătoare și un pistol cu bile de cauciuc, bunuri în valoare de aproximativ 19.400 lei, pentru aplicarea sechestrului asigurator.
În cauză a fost extinsă urmărirea penală față de bărbatul de 39 de ani, pentru săvârșirea infracţiunilor de braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracţionale a celor doi suspecți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava