Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a mers cu trofeul de excelență în educație la toate unitățile de învățămînt unde a participat la deschiderea noului an școlar. Trofeul a fost acordat de Asociația Municipiilor din România, în cadrul unei gale organizate în toamna anului trecut, la Ateneul Român, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. La acea vreme, primarul spunea că premiul reprezintă o recunoaștere a eforturilor municipalității în domeniul educației. Ion Lungu a fost prezent la festivitățile de deschidere a anului școlar 2018/2019 la 14 unități de învățămînt, printre care s-a aflat și Colegiul Național „Petru Rareș”. Acolo a fost și prefectul Mirela Adomnicăi.

După participarea la deschiderea anului școlar, primarul Ion Lungu a declarat că „M-am alăturat astăzi, cu ocazia deschiderii noului an școlar, copiilor din 14 unități de învățământ, din toate cartierele sucevene. Am profitat de această ocazie pentru a prezenta trofeul „Excelență în educație”, primit anul trecut de către municipiul Suceava, la Ateneul Român din București.
Această distincție se datorează rezultatelor obținute de către copiii din școlile sucevene, ca urmare a implicării active a cadrelor didactice și a elevilor pe tot parcursul anului. Țin să le mulțumesc și să-i felicit pentru toate roadele obținute! Municipalitatea suceveană va contribui întotdeauna la îmbunătățirea învățământului sucevean la toate nivelurile: preșcolar, gimnazial sau liceal”.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava