Concert pascal
MOPAN Suceava

În vara anului trecut, Andreea Bălan şi Andreea Antonescu au relansat trupa André, destrămată în urmă cu 17 ani. Au cinstit evenimentul printr-un concert grandios, au avut spectacole pe bandă rulantă, iar cariera lor profesională era pe val. Revenirea André pare, însă, că a fost cu ghinion şi ce au câştigat pe o parte au pierdut pe alta. Mai exact, în viaţa personală au început să se destrame lucruri, notează click.ro.

Pentru ambele artiste, succesul pe plan profesional a înclinat balanţa în viaţa personală. Andreea Bălan (35 de ani) este zilele acestea în atenţia presei după ce a anunţat că nu mai e împreună cu actorul George Burcea (31 de ani). Păreau a fi familia perfectă. Au împreună două fetiţe superbe, în toamna lui 2019 s-au căsătorit religios şi tot în aceeaşi zi au botezat-o pe fiica lor mai mică, Clara Maria. Pe reţelele de socializare pozau în cuplul perfect, iar în ianuarie s-au relaxat într-o vacanţă de lux tocmai în Mauritius, mai scrie sursa citată.

Şi Andreea Antonescu a anunţat anul trecut că divorţează de omul de afaceri Traian Spak, după o căsnicie de peste 8 ani. Cei doi au împreună o fetiţă, Sienna (8 ani). Divorţul nu s-a pronuţat oficial din cauză că bărbatul, care locuieşte în America, nu a avut timp să vină în ţară.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/trupa-andre-urmarita-de-ghinioane

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava