Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe 23 martie, #InconjurulLumii, turneul acustic al trupei Vunk a ajuns in cel de-al optulea oras – Suceava. Dupa Pitesti, Brasov si Bacau, Focsani, Galati, Iasi si Chisinau si sucevenii au avut parte de un regal muzical care a ridicat in picioare Casa de Cultura a Sindicatelor.
Chiar inaintea concertului, sucevenii au tinut sa completeze colectia de visuri a trupei Vunk si sa scrie fiecare pe cartile postale #visulmeueste. Astfel visul fiecarui sucevean va merge mai departe si va face #InconjurulLumii alaturi de trupa Vunk.
Intr-o sala incalzita doar de atmosfera concertului si de intensitatea emotiilor, trupa Vunk a oferit sucevenilor un spectacol la superlativ.
Un moment special a fot acela cand Dan Nicolau, trompetistul trupei, a cantat la instrumentul sau folosind …mana stanga a lui Cornel Ilie. Cea mai noua piesa semnata Vunk, “Fa-mi cu mana” si care va fi lansata oficial abia la sfarsitul lunii aprilie, a transformat sala intr-un ring de dans. “Si, inca o data, ca la fiecare concert in care cantam piesa asta, ma gandesc ca ‘daca acum prinde asa tare la public, in prima auditie, oare cum va fi cand va fi si cunoscuta?’, spune Cornel Ilie pe blogul sau, www.cornelilie.ro .


La intalnirea cu fanii, de dupa concert, atmosfera plina de emotie din timpul spectacolului a continuat: s-au facut poze, s-a filmat si s-au cantat hiturile Vunk impreuna cu fanii. Ospitalitatea sucevenilor a fost dovedita inca o data in momentul cand, la iesirea din scena, Cornel Ilie a fost intampinat de o doamna cu poale-n brau. “V-am adus poale-n brau, c-am citit ca va plac! Sub forma a trei cozonaci, intr-o cutie alba, sta multa generozitate si dragoste, nu doar o reteta cu alimente”, nota Cornel Ilie pe blogul sau.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava