MOPAN Suceava

 Trupa VUNK va face “Inconjurul lumii” in cautare de visuri scrise negru pe alb, pe hartie. Turneul acustic care va cuprinde 18 orase din tara porneste de la ideea ca Romania nu este o tara, ci o lume pe care trupa VUNK isi doreste sa o descopere in cele mai frumoase aspecte ale sale prin fiecare spectator care va intra in lumea lor. “Fiecare persoana care ne asculta muzica este importanta pentru noi, ne dorim sa-i cunoastem pe fiecare dintre cei care vor veni la concertele noastre “Inconjurul lumii” si cand spun “fiecare”, vorbesc la modul cel mai sincer si concret. Cred ca cel mai profund mod de a cunoaste pe cineva este sa-i cunosti visul, asa ca noi ne dorim sa citim si sa colectionam visurile scrise pe hartie, negru pe alb, ale fiecarui om care vine la concertele noastre.”, povesteste Cornel Ilie, liderul trupei VUNK care isi doreste sa fie astfel “cel mai mare colectionar de visuri” din lumea numita Romania. Fiecare spectator al concertelor VUNK din cele 18 orase va primi la intrarea in sala de spectacole o hartie pe care va fi scris #visulmeueste si un creion cu care sa completeze care este visul sau. Odata completata, hartia ce va purta cu ea pentru totdeauna visul fiecarui spectator va ajunge la trupa VUNK si va purta cu sine pe langa cuvintele asternute pe hartie si o parte din sufletul celui care l-a completat. “Abia astept sa ne intoarcem acasa cu o valiza plina de visuri care odata asternute pe hartie au toate sansele sa se si implineasca.”, spune Cornel care are planuri mari pe care le va dezvalui in curand cu uriasa colectie de visuri stranse “Inconjurul lumii”.

Cornel Ilie este primul care isi deschide sufletul in fata fanilor si isi marturiseste visul in speranta ca el se va implini, dar si ca va fi un exemplu pentru toti spectatorii care vor participa la turneul “Inconjurul lumii”. “#visulmeueste sa scriu un musical”, scrie Cornel Ilie negru pe alb pe o partitura muzicala. “Imi traiesc deja unul dintre cele mai mari visuri: sa am libertatea de a face muzica, de a trai prin ea, din ea, pentru ea. Anul acesta vreau sa-mi implinesc un alt vis, acela de a scrie un musical, pentru ca este un gen de spectacol in care ma regasesc foarte tare si pe care imi doresc de foarte mult sa il traiesc pe viu”, isi explica dorinta Cornel Ilie care si-a facut deja bagajul necesar unei excursii “Inconjurul lumii” in buzunarul caruia si-a pus si hartia completata. “Visurile le luam cu noi peste tot, sunt la noi mereu, in minte si in suflet, nu ocupa alt loc, ci necesita doar dorinta si noroc pentru a fi implinite.”, crede artistul.

Pe 23 martie, la Suceava, Casa de Cultura a Sindicatelor va primi sute de visatori. Trupa VUNK isi va canta piesele reorchestrate intr-un show unic in care Cornel Ilie isi va completa cea mai mare colectie de visuri scrise negru pe alb, din Romania.

Concertele vor incepe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi gasite pe pagina oficiala de Facebook a trupei (https://www.facebook.com/VunkOfficial), iar biletele pot fi procurate din reteaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Postei Romane si online pe www.iabilet.ro, dar si la casele de bilete ale salilor de spectacol. Ele costa 70 ron, iar elevii si studentii beneficiaza de un tarif special, de numai 40 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava