Organizația TSD Suceava solicită ieşirea municipiului Suceava din carantină odată cu ridicarea stării de urgență la nivel național. Liderul tinerilor social democraţi suceveni, George Şoldan, consideră că președintele României, Klaus Iohannis a decis să pedepsească sucevenii prin decizia ca Suceava să rămână în continuare carantinată, fără a le prezenta sucevenilor ceva concret, respectiv un plan care să prevadă o dată anume când această stare se va încheia și mai ales în ce mod. „În timp ce în alte orașe a început deja testarea în masă, a se vedea cazul Alba Iulia, președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur ne prezintă din nou minciuni electorale și false teme de gândire în condițiile în care sucevenii știu că suntem în punctul acesta doar din cauza greșelilor și aroganțelor făcute de el în administrația județeană! Tot ce poate Gheorghe Flutur acum e să promită sucevenilor că le va da voie să circule pe principala arteră rutieră a Sucevei, Bulevardul Sofia Vicoveanca.

Reamintim sucevenilor că s-a ajuns la blocarea circulației prin Suceava tot din cauza micilor și jalnicelor orgolii ale liderilor locali PNL care nu au înțeles necesitatea unui pasaj subteran între Spitalul Vechi și cel Nou și au mizat bugetul local,pentru 2020,pe o inutilă roată panoramică”, a spus Şoldan. El a precizat că prelungirea carantinei în Suceava va duce la un dezastru economic atât pentru micile afaceri cât și pentru persoanele fizice. „Ultimele studii arată că 60 % din populație trăiește cu banii de la o luna la alta! Nervii tuturor sunt întinși  la maxim iar soluțiile cu siguranță nu par a veni din tabăra PNL.

Singurul gest care i-ar mai aduce ceva popularitate lui Gheorghe Flutur ar fi demisia din funcția pe care o deține, însă nu are minima decență să facă acest lucru și se agață de scaunul de președinte al CJ precum COVID 19 de hainele medicilor din Spitalul Județean Suceava”, a încheiat preşedintele TSD Suceava.

TSD Suceava solicită ieşirea Sucevei din carantină, 2.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.0/10 (1 vote cast)
Politic
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava