MOPAN Suceava

Tudor Chirilă nu este primul actor care ia atitudine pe scena teatrului pe care joacă, deranjat de comportamentul unui om din public, însă el a povestit cel mai recent un caz de acest fel. Tudor a povestit cu lux de amănunte, pe pagina sa de Facebook, ce l-a deranjat atât de tare încât a întrerupt spectacolul „In a Forest Dark and Deep”, notează click.ro.

„Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn. I-am explicat în șoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim și ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp și rușinat, n-aș putea să vă indic proporția între stări.”, și-a început Tudor Chirilă povestea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tudor-chirila-intrerupt-un-spectacol-din-cauza-unei-fete-din-public-nu-puteam-vorbi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava