Concert pascal
MOPAN Suceava

Cu doar o ediţie înainte de finala de la “Vocea României”, antrenorul Tudor Chirilă dezvăluie că eleva sa, Tincuţa Fernea, are un întreg judeţ la picioare, după ce autorităţile din Satu Mare au umplut oraşul cu panouri şi mesaje de susţinere pentru puştoaica de 16 ani. PRO TV e foc şi pară, Consiliul Judeţean se apără, potrivit click.ro.

“Am primit poze cu panouri de prin oraş, link-uri cu articole de presă, capturi de pe site-ul CJ Satu Mare etc. Se pare că preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare a susţinut chiar şi o conferinţă de presă, în care anunţa susţinerea Tincuţei din partea instituţiei. S-au printat afişe cu grafica preluată de pe pagina de Facebook «Vocea României», pe care Consiliul şi-a pus propria siglă. O parte din materialele promoţionale foloseau inclusiv fotografia mea şi a lui Marius Moga (cei doi antrenori care ne-am întors la Tincuţa la audiţii) şi logo-ul «Vocea României», fără acordul deţinătorilor drepturilor.”, dezvăluie Chirilă, conform sursei citate.

Totuşi, în ediţia cu numărul 12, artistul s-a arătat şi el contrariat că Tincuţa a ieşit prima în preferinţele publicului, deşi prestaţia de pe scenă nu fusese impecabilă.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/tudor-chirila-isi-acuza-eleva-de-la-vocea-romaniei-ca-triseaza

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava