MOPAN Suceava

Tudor Sișu (43 de ani) a făcut confesiuni tulburătoare despre anii petrecuți în pușcărie. Fostul membru al trupei La Familia șochează și spune că a avut mai multă libertate în închisoare decât afară, notează click.ro.

”Nu mă plâng. Ultima oară am ajuns la închisoare acum 10 ani. Am fost de trei ori la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât în afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare. A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună. A fost ciudat emoțional. Atunci aveam planuri, începusem să îmi dau seama ce vreau să fac, dar nu mai puteam să mai opresc ce se întâmplase. Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul! Îți pierdeai viața! Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede! Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie.“, i-a mărturisit Tudor Sișu lui Mihai Ghiță, în emisiunea online „În oglindă”, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/tudor-sisu-confesiuni-dupa-sase-ani-de-puscarie-mama-nu-venit-niciodata-sa-ma-vada

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava