• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Andreea Marin a trecut prin două divorţuri dureroase, cu Cristian Gheorghiţă şi cu Ştefan Bănică jr. Îşi pierduse total încrederea în instituţia căsătoriei, mai ales după ce solistul a înşelat-o la greu cu Lavinia Pârva. Însă şarmantul turc Tuncay Ozturk, fizioterapeutul sportivilor, a convins-o să-şi mai dea o şansă.

Ştefan Bănică jr. (47 de ani) ducea o viaţă dublă, întâlnindu-se pe ascuns cu solista Lavinia Pârva (30 de ani). Fizioterapeutul turc le-a vorbit reporterilor Click! despre primul lor an de mariaj şi, mai voalat, l-a atacat pe Ştefan: „Am avut şi momente grele în căsnicie. Ea îşi recâştigă acum, cu mine, valori importante, credinţă, încredere şi dragoste, pe care le pierduse înainte. Trebuia să fie tratată ca o adevărată femeie şi să-şi recapete încrederea în căsătoriei”, a spus el pentru Click!.

Citeşte articolul complet EXCLUSIV pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-tuncay-il-cearta-pe-banica-pentru-ca-chinuit-o-pe-zana

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava