• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Andreea Marin tună şi fulgeră când vorbeşte de fostul soţ, semn că medicul turc a supărat-o grav de au ajuns la divorţ, dar motivul nu pare să fie infidelitatea sau cel puţin aşa susţine fizioterepeutul, potrivit click.ro. Ultimele ştiri în care fostul soţ al vedetei ar fi fost vizitat la clinică în toiul nopţii de o bombă sexy l-au determinat pe Tuncay Ozturk să reacţioneze pe pagina lui de facebook .

„Oricare cetățean poate să vină la intrarea clădirii noastre de fiecare dată când dorește. Nu este nicio restricție pentru nimeni, dar asta nu înseamnă că sunt într-o relație cu oricine vizitează imobilul. De fapt, atunci când vizita durează doar 3 minute și persoana stă la recepția clădirii, este chiar imposibil să ai o relație. (fizică). (…) Am precizat și în explicațiile trecute și o să precizez și acum faptul că fidelitatea mea în relații nu poate să fie pusă la îndoială! Cine încearcă, nu face decât să se pună într-o situație ridicolă. Desigur, o să am și eu o prietenă pe viitor și nu am să-i umilesc onoarea prin a-i ascunde identitatea sau a nu-mi recunoaște relația.”, a scris medicul turc într-un mesaj pe care l-a publicat pe pagina lui oficială de Facebook.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/tuncay-isi-toarna-cenusa-cap-fidelitatea-mea-nu-poate-fi-pusa-la-indoiala

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava