• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vestea că Andreea Marin divorțează a căzut ca un trăsnet în showbiz-ul românesc. Părea că vedeta tv și fizioterapeutul Tuncay Ozturk formează cuplul perfect, dar aparențele înșală, iar fosta „zână” a Surprizelor a luat decizia fermă și clară de a se separa de turcul care i-a intrat la inimă în urmă cu trei ani, notează click.ro.

Tuncay este recunoscător pentru perioada trăită împreună și are numai cuvinte de laudă la adresa celei care în curând va deveni fosta lui soție:  „Dragostea noastră a fost atât de mare încât am trăit totul la intensitate maximă și totodată anumite discuții pe care le-am purtat au fost foarte puternice și rănindu-ne verbal inimile fiecăruia în anumite momente. Cu cât era iubirea mai mare, cu atât cuvintele spuse răneau și mai mult. În ciuda tuturor lucrurilor bune din povestea noastră, acest sfârșit a fost necesar pentru amândoi. (…) Andreea este femeia vieții mele și o să aibă un loc special în inima mea deoarece ea este singura femeie pe care o să o iubesc în felul acesta.”, a scris Ozturk pe Facebook.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/tuncay-prima-reactie-dupa-ce-andreea-marin-anuntat-divortul-e-femeia-vietii-mele

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava