Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala “Gabriel Udişteanu” va găzdui la finele acestei săptămâni, în premieră pentru municipiul Fălticeni, un turneul naţional de fotbal feminin destinat junioarelor.
Competiţia de la Fălticeni este organizată de Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu CS Armonia Fălticeni, Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Suceava, Primăria Municipiului Fălticeni şi Colegiul “Vasile Lovinescu”. Turneul va reuni la start 11 echipe, împărţite în trei urne valorice după cum urmează: Vasas Odorhei, Olimpia Cluj, Universitatea Alexandria şi CSS Targoviste – în urna I, Fair Play Bucureşti, Navobi Iaşi, Independenţa Baia Mare şi Viitorul Buzău – în urna a II-a, Heniu Prundu Bârgăului, Femina Odorhei şi gazdele de la Armonia Fălticeni – în urna a III-a.
În prima fază, cele 11 echipe vor fi împărţite în două grupe, una de 5 echipe şi celalaltă de 6. Se va juca după sistemul fiecare cu fiecare, iar primele două clasate în fiecare grupă vor accede în semifinale. Meciurile vor debuta vineri 13 decembrie la ora 9.30, semifinalele şi finalele fiind programate sâmbătă, între 14.30 şi 17.30.
“Pentru noi, cei de la Armonia Fălticeni, organizarea acestui turneu de nivel naţional reprezintă o provocare. Din partea echipei noastre nu avem prea mari aşteptări în privinţa rezultatelor pentru că vom întâlni adversari cu tradiţie în fotbalul feminin românesc. Ne vom baza pe nişte fete mai mici ca vârstă, născute în anii 2001-2002, iar cel mai important lucru pentru ele este să participe la asemenea competiţii, să acumuleze experinţă pentru a putea face pasul pe viitor la echipa mare. Aşteptăm cât mai multă lume la sală”, a declarat antrenorul principal celor de la CS Armonia Fălticeni, Marcel Irimie, cel care va face echipă pe banca tehnică cu Alin Rotaru şi Pavel Crăciun.
La turneul de la Fălticeni va fi prezent şi Alin Cioban, şeful Comisiei pentru Fotbal Feminin din cadrul Federaţiei Române de Fotbal. Jocurile din Sala “Gabriel Udişteanu” vor fi arbitrate de Alex Blănaru, Cosmin Ioniţă şi Alexandru Parasca.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava