Concert pascal
MOPAN Suceava

Elevii Liceului Teoretic Filadelfia din Suceava s-au întâlnit miercuri, 8 octombrie 2014 cu reprezentanții asociației eLiberare care se află într-un turneu de promovare a luptei împotriva traficului de persoane.
Turneul este intitulat FREEDOMTOUR și presupune o călătorie de 37 de zile în jurul României abordând problema traficului de persoane. Caravana a plecat din  București pe 11 septembrie și se va opri în 16 orașe, parcurgând un total de aproximativ 2500 de kilometri, pe parcursul a 896 de ore. Numărul de ore reprezintă numărul oficial de victime ale traficului de persoane înregistrate în 2013, în România, conform datelor furnizate de Agenția Naționala Împotriva Traficului de Persoane.

Motivul care a stat la baza proiectului demarat de asociația eLiberare este necesitatea implicarii societaii civile. Organizația dorește sa creeze un precedent pozitiv prin care sa inspire oamenii la acțiune în propriile comunitați. România se bucura de sprijinul autoritaților în lupta împotriva traficului de persoane, însa reprezentanții societații civile recunosc nevoia unei mișcari sociale împotriva sclaviei moderne. FREEDOMTOUR dorește sa faciliteze acest lucru pe plan național prin activitațile demarate în cadrul proiectului.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava