Conducerea Asociaţiei Judeţene de Fotbal a primit o invitaţie de a participa cu o selecţionată de fotbal suceveană la un turneu internaţional al diasporei, care va avea loc în Belgia, la Bruxelles, în intervalul 5-7 iulie.

„Invitaţia a venit din partea domnului Dan Fodor, care s-a născut în Bosanci, dar este stabilit de mai mult timp în Belgia. Acesta este un mare iubitor al fotbalului şi, împreună cu mai mulţi prieteni din ţara noastră, a format echipa FC România Bruxelles, care activează în campionatul de amatori din Belgia. Am fost încântaţi de această idee, mai ales că va fi pentru prima dată când o selecţionată a AJF-ului va lua parte la o competiţie internaţională, unde mai sunt invitate echipe din Africa, America Latină şi Europa. Sper să facem o figură frumoasă în turneu și să reprezentăm cu cinste Bucovina și România. În încheiere, aș dori să le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat să ne putem deplasa la această acțiune, și-i amintesc aici pe partenerii noștri Avastar, Railex, Inter Conti și Ramiro”, a declarat Ciprian Anton, președintele AJF Suceava.

Lotul care va face deplasarea în Belgia va fi alcătuit din următorii jucători: Lucian Bejinariu (Zimbrul Siret), Ionuț Bicleanu (Viitorul Liteni) – portari; Constantin Ferariu, Andrei Ciobanu ( ambii de la Siretul Dolhasca), Alexandru Dragomir, Bogdan Ailiesei, Mihăiță Gheorghiță (toți de la Viitorul Verești), Bogdan Prichici, Cătălin Solcan (ambii de la Viitorul Liteni), Ciprian Ieșean, Vasile Ilișoi (ambii de la Juniorul Suceava), Andrei Aileni, Cătălin Vasiliu, Ionuț Gheorghe (toți de la Șomuzul Preutești), Iulian Sulshi (Sporting Poieni Solca) – jucători de câmp. Selecționata Asociației Județene de Fotbal Suceava va fi antrenată de către Bogdan Grosu și Demis Maranda.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava