Concert pascal
MOPAN Suceava

România riscă în acest an să nu participe la concursul Eurovision 2016, ce are loc în luna mai, la Stockholm, Suedia. Deşi TVR a plătit organizatorilor taxa de participare, instituţia publică ar putea fi pedepsită pentru datoriile acumulate de-a lungul timpului, care depăşesc 10 milioane de euro. Ultima rată, care a fost în valoare de 250.000 de euro, a fost achitată de TVR în luna ianuarie, potrivit click.ro.

”Privim cu îngrijorare la ceea ce se va întâmpla în următoarele zile, când sperăm ca instituţiile abilitate, cărora televiziunea publică le-a solicitat sprijinul, să reacţioneze… TVR e un bun naţional, iar participarea României la Eurovision este o tradiţie din 1993. S-ar irosi munca unei echipe întregi de luni de zile în cazul în care artistul nostru nu va mai fi primit pe scenă. Iar impactul moral asupra  reprezentantului ţării noastre ar fi dezastruos. Până la aflarea unor veşti pozitive,  pregătim în continuare show-ul. Ovidiu e plecat la Londra, iar săptămâna viitoare va merge la Bruxelles, în turneele de promovare pe care le realizăm cu sprijinul sponsorilor. Sperăm ca ceea ce se numeşte  ”Moment of silence” să fie doar titlul piesei lui Ovidiu, ci nu reacţia oficialităţilor. Avem încredere că show-ul artistului nostru se va ridica la nivelul vocii sale puternice, apreciată peste tot pe unde am fost alături de el”, a declarat pentru Click! şefa delegaţiei României la Eurovision, Iuliana Marciuc.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/tvr-cere-sprijinul-statului-roman-pentru-finala-eurovision

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava