Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Potrivit prietenului și colegului său de platou Tyrese Gibson, regretatul actor Paul Walker – care a decedat pe 30 noiembrie într-un accident de mașină – a fost o persoană veselă, care dorea să-i vadă și pe cei din jurul său mereu fericiți, potrivit showbizspy.com.

”Cred că, la final de zi, inspirația mea era…. Nu l-am văzut niciodată plângând. Nu l-am văzut niciodată trist. Nu l-am văzut niciodată abătut. Așa că, el nu ar fi vrut să vadă pe nimeni trist din caza faptului că nu mai este aici, pentru că ăsta era el.”, a spus actorul, potrivit sursei citate.

Paul Walker filmase deja mai multe scene pentru ‘Fast and Furious 7’, când teribilul accident de mașină în care a fost implicat i-a luat viața.

”Este greu să mergem înainte. […] Dar, sunt sigur de acest lucru: în niciun caz Paul nu ar fi vrut ca această franciză să se oprească aici.”, a mai spus Tyrese Gibson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava