Potrivit prietenului și colegului său de platou Tyrese Gibson, regretatul actor Paul Walker – care a decedat pe 30 noiembrie într-un accident de mașină – a fost o persoană veselă, care dorea să-i vadă și pe cei din jurul său mereu fericiți, potrivit showbizspy.com.

”Cred că, la final de zi, inspirația mea era…. Nu l-am văzut niciodată plângând. Nu l-am văzut niciodată trist. Nu l-am văzut niciodată abătut. Așa că, el nu ar fi vrut să vadă pe nimeni trist din caza faptului că nu mai este aici, pentru că ăsta era el.”, a spus actorul, potrivit sursei citate.

Paul Walker filmase deja mai multe scene pentru ‘Fast and Furious 7’, când teribilul accident de mașină în care a fost implicat i-a luat viața.

”Este greu să mergem înainte. […] Dar, sunt sigur de acest lucru: în niciun caz Paul nu ar fi vrut ca această franciză să se oprească aici.”, a mai spus Tyrese Gibson.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

  • http://SiteWeb... lidia

    Asta nu inseamna ca viata lui era mereu roz.Daca nu arati celor din jur ca esti trist asta nu inseamna ca nu esti.Era o persoana finuta si discreta,isi tinea viata personala departe de oameni si rautatea lor.Bravo lui.Te iubesc Paul!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava