Concert pascal
MOPAN Suceava

U2 scot la licitație o chitară semnată împreună cu alte premii, inestimabile, într-o încercare de a strânge fonduri pentru terapia prin muzică a asociației caritabile Nordoff Robbins, scrie contactmusic.com.

Interpreții piesei ´With or Without You´ –  Bono, The Edge, Adam Clayton și Larry Mullen Jr. – și-au lăsat autografele pe instrument, care va fi vândut pentru a strânge bani în scop caritabil, pentru terapia prin muzică promovată de Nordoff Robbins în Marea Britanie, la cea de-a 40-a aniversare a premiilor O2 Silver Clef din Londra, de vineri (3 iulie).

Alături de chitara Gibson Les Paul Music Rising – care a fost folosită de The Edge recent, în turneul ´iNNOCENCE + eXPERIENCE´ – premiile neprețuite includ: o copie semnată a unui vinil a albumului lor din anul 1987 – ´The Joshua Tree´ și un disc de aur înrămat al LP-ului, patru bilete VIP la unul dintre spectacolele care vor fi susținute de trupă la O2 Arena în Londra și un tur personalizat al scenei în cadrul concertului, găzduit de The Edge.

Ofertele pentru acest lot incredibil au început de la 15.000 de lire sterline și au fost făcute pe pagina electronică a Nordoff Robbins până la ora 14:00 pe 2 iulie, acestea fiind transpuse apoi în licitația susținută în direct, în cadrul evenimentului de vineri (3 iulie).

De asemenea, la prestigioasa ceremonie, Iron Maiden, Kasabian, Duran Duran, Mark Ronson și Rita Ora vor primi premii ´O2 Silver Clef´, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava