MOPAN Suceava

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a decis reluarea activităților didactice în format fizic, față în față, pentru anul universitar 2021-2022.

„Am decis să reluăm activitățile didactice față în față întrucât condițiile actuale o permit și pentru că suntem convinși că este spre binele studenților, în primul rând. În pandemie am învățat să ne adaptăm, procesul educațional a funcționat și în sistem online sau mixt, însă am învățat și care sunt limitele acestui sistem”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rectorul UAIC.

În scenariul aprobat, unele activități didactice vor putea avea loc și online. Pentru programele de studii organizate la forma de învățământ cu frecvență, activitatea de curs va putea fi desfășurată și în sistem online, în limita a cel mult 25% din cuantumul de ore semestrial pentru fiecare disciplină. Pentru programele de studii organizate la formele de învățământ cu frecvență redusă și la distanță, activitățile de tutorat se pot organiza și în sistem online, în limita a cel mult 75% din cuantumul de ore semestrial pentru fiecare disciplină.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava