MOPAN Suceava

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași împreună cu Fundația Alumni a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași lansează un concurs național de idei de arhitectură pentru proiectarea complexului sportiv al UAIC ce va fi construit pe terenul din strada Sărărie nr. 200, în municipiul Iași. Câștigătorul concursului va fi recompensat cu suma de 10.000 de lei.

Terenul pe care urmează să fie construit complexul sportiv al UAIC are o suprafață de 8.888 de metri pătrați. Complexul va avea o suprafața construită de 70% din suprafața totală a terenului, va avea o înălțime maximă de 21 de metri (S+D+P+E) și va fi compus din bazin de înot la dimensiuni olimpice, sală de sport multifuncțională, sală de forță și parcare. Bazinul de înot va putea fi utilizat atât pentru înot competițional cât și pentru înot de agrement. În sala de sport multifuncțională se vor practica atât activități sportive individuale cât și de echipă (futsal, handbal, baschet, badminton). Sala de forță va include un spațiu de antrenament cu aparate specifice, o încăpere pentru acordarea primul ajutor, o zonă sanitară, vestiare etc. Parcarea va fi prevăzută și cu locuri destinate persoanelor cu dizabilități. De asemenea, la exterior vor fi amenajate o pistă de alergare, spații verzi și căi de acces.

Detalii despre concursul de idei de arhitectură pentru proiectarea complexului sportiv al UAIC sunt disponibile aici: https://www.uaic.ro/concurs-de-solutii-pentru-complexul-sportiv-multifunctional-al-universitatii-alexandru-ioan-cuza-din-iasi/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava