MOPAN Suceava

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) pune la dispoziția elevilor de liceu, gratuit, o serie de cursuri deschise la toate cele 15 facultăți, care pot fi urmărite în direct, online, în perioada 31 martie – 15 aprilie 2022. În timpul cursurilor vor fi prezentate și informații importante despre admiterea în anul universitar 2022-2023.

„Având în vedere experiențele pozitive din ultimii doi ani, continuăm și anul acesta să le oferim elevilor care aspiră la studii universitare oportunitatea de a participa la o serie de cursuri deschise pe care le-am pregătit special pentru ei, în vederea familiarizării cu experiența de a studia la prima universitate modernă a României.”, a declarat prof. univ. dr. Tudorel TOADER, Rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Suita de cursuri online dedicate elevilor de liceu va debuta joi, 31 martie, la ora 11.00, cu prelegerea „Coloranți alimentari”, dedicată pasionaților de chimie. În aceeași zi, de la ora 14.00, tinerii interesați de biologie vor putea urmări în direct cursul „Uimitoarea lume microscopică”. Vineri, 1 aprilie, începând cu ora 11.00 va fi transmis cursul „Dreptul în epoca internetului” iar marți, 5 aprilie, de la ora 14.00, pasionații de Informatică vor putea face o incursiune în „Anatomia Jocurilor”. Elevii vor putea afla „Cum să devii un Ghid de Turism de succes?” marți, 12 aprilie, începând cu ora 14.00 iar miercuri, 13 aprilie, de la ora 11.00 vor avea acces la cursul „Happy teachers-happy students sau despre cum poate fi școala un spațiu prietenos”. De asemenea, elevii sunt invitați să participe la atelierul de lucru „Cum să îți alegi facultatea”, care va avea loc online joi, 14 aprilie, la ora 14.00.

Programul complet al cursurilor deschise pentru elevi poate fi accesat aici:https://www.uaic.ro/cursuri-online-pentru-elevi-2022/

În anul 2022, cursurile deschise online dedicate elevilor sunt la a treia ediție, după cele transmise în 2020 și 2021, care au acumulat în total peste 44.000 de vizualizări.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava