Comenzi MOPAN Suceava

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au descoperit, la controlul de frontieră, un autoturism marca Skoda Karoq, în valoare de 98.000 de lei, care figurează ca fiind furat, alertă introdusă de către autoritățile din Cehia.

Sâmbătă, la ora 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de intrare în România, un cetățean ucrainean, în vârstă de 31 de ani. Bărbatul conducea un autoturism marca Skoda Karoq, având aplicate plăcuțe de înmatriculare din Ucraina.

În urma verificărilor suplimentare, polițiștii au constatat faptul că autoturismul, fabricat în anul 2019, figurează în bazele de date INTERPOL, ca fiind furat, alertă introdusă de către autoritățile cehe din data de 21.05.2021.

Drept urmare, autoturismul, în valoare de aproximativ 98.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270 alin.1 din Codul Penal.

Ucrainean prins în vama Siret cu un autoturism furat din Cehia, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Bune practici pentru o batranete frumoasa
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava