Concert pascal
MOPAN Suceava

Autoritățile regionale din Cernăuți au cerut, prin Consulatul General al României de la Cernăuți, o întâlnire, în data de 19 septembrie, în punctul de trecere a frontierei Siret-Porubnoe, cu autoritățile române în vederea deblocării proiectului introducerii perechii de trenuri pe ruta Suceava-Cernăuți, a declarat marți președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur.

Flutur a afirmat că s-a întâlnit, în Polonia, la Forumul Economic de la Krynica, cu delegația din regiunea Cernăuți, fiind informat de partenerii din Cernăuți că aceștia fac demersuri pentru deblocarea proiectului introducerii perechii de trenuri pe ruta Suceava-Cernăuți. El a spus că partenerii din Cernăuți au solicitat, prin Consulatul General al României de la Cernăuți, o întâlnire în data de 19 septembrie pentru a debloca și grăbi punerea în funcțiune a acestui tren. „Autoritățile ucrainene au avut la Cernăuți o întâlnire privind proiectul introducerii trenului Cernăuți-Suceava și retur și au solicitat o întâlnire pentru data de 19 septembrie cu toți factorii de decizie pentru a grăbi punerea în funcțiune a trenului. Am înțeles că partea guvernamentală română a fost notificată prin consulat”, a spus Flutur. El a menționat că va participa la această întâlnire.

Gheorghe Flutur a subliniat că deschiderea acestei curse este de mare importanță mai ales că chiar la Forumul Economic din Polonia de la Krynica unde este în prezent s-a apreciat necesitatea deschiderii legăturilor cu Ucraina. „Se discută tot mai mult fluidizarea traficului cu Ucraina ca una din priorități având în vedere noua conjunctură internațională”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava