Concert pascal
MOPAN Suceava

Te-ai gândit vreodată cum ar fi să stai în casa unei vedete de la Hollywood? Ei bine, unii norocoși pot face asta! Desigur, asta dacă își permit. Mai multe celebrități de peste Ocean și-au închiriat vilele luxoase – unele pentru sume modice, altele exorbitante!

Casa lui Leonardo DiCaprio (47 de ani) din Palm Springs, construită de arhitectul Donald Wexler, a fost deținută inițial de actrița și cântăreața Dinah Shore. Casa cu pereți de sticlă este situată pe un teren de de de 7.022 de metri pătrați. Proprietatea include o piscină uriașă, un teren de tenis, un centru pentru spa, șeminee în aer liber, pentru a savura un cocktail în serile mai răcoroase de toamnă sau de iarnă. DiCaprio, care are o avere de 260 de milioane de dolari, o pune la dispoziție pentru închiriere pe site-ul său privat, 432Hermosa.com, începând de la 3.750 de dolari pe noapte, potrivit click.ro. La această vilă au acces doar cei mai selecți dintre clienți.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/uite-cat-te-costa-sa-traiesti-ca-o-vedeta-de-la-2200402.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava